Shenzhen yayiming Technology Co., Ltd

Νέα

Το Oppo Find X3 κυκλοφορεί, παίρνει 1 δισεκατομμύριο φωτογραφίες, οδηγεί τον τρελό κατασκευαστή υπόθεσης
Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-03-15 15:23:52  Hits: 12

Στις 11 Μαρτίου 2021, η oppo κυκλοφόρησε επίσημα τη νέα γενιά των προϊόντων της σειράς X3, η οποία είναι το δέκατο έτος της σειράς εύρεσης. Ως εκ τούτου, η oppo έχει καταβάλει πολλές προσπάθειες σε αυτό το κινητό τηλέφωνο: έγχρωμος κινητήρας 10bit πλήρους συνδέσμου, η πρώτη ομάδα έγχρωμων διπλών καμερών 1 δισεκατομμυρίου και η αναβαθμισμένη έγχρωμη οθόνη Zhencai 1 δισεκατομμυρίου,"πιθανή καμπύλη επιφάνεια"γυάλινο πίσω κέλυφος, 65W Super flash φόρτιση 2,0 και 30W Wireless Flash φόρτιση, νέο έγχρωμο σύστημα OS, η τεχνολογία, αυτό το κινητό τηλέφωνο έχει~

Σχεδιασμός εμφάνισης

Oppo βρείτε ότι τα προϊόντα της σειράς X3 χρησιμοποιούν οθόνη 6,7-inch στο μπροστινό μέρος με ανάλυση 3216 * 1440 και PPI 525. Το εφέ οθόνης είναι καθαρό και λεπτό. Επιπλέον, αυτή η οθόνη έχει κερδίσει την+βαθμολογία του displaymate, ενός επαγγελματικού οργανισμού αξιολόγησης και έχει διατηρήσει 12 ρεκόρ στο σκορ λεπτομερειών. Αυτή η οθόνη υποστηρίζει εγγενή οθόνη 10 bit και η έγχρωμη οθόνη 1 δισεκατομμυρίου μπορεί να αποκαταστήσει εκπληκτική ακρίβεια χρώματος Επιπλέον, αυτό το κινητό τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με τον εξαιρετικά ευαίσθητο κινητήρα ποιότητας εικόνας O1 που αναπτύχθηκε από την oppo, ο οποίος υποστηρίζει τη βελτίωση της ποιότητας βίντεο 480p σε σχεδόν 960p εφέ. Ακόμα και σε περίπτωση κακού δικτύου, μπορεί επίσης να παρακολουθήσει καθαρές ταινίες.

Η οθόνη της σειράς X3 υποστηρίζει έξυπνο δυναμικό ρυθμό καρέ 120Hz, το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει τη ρύθμιση χωρίς ρυθμό ανίχνευσης 120 ρυθμού ανανέωσης εντός του εύρους των 5-120hz. Όταν η οθόνη του κινητού τηλεφώνου είναι ακίνητη, η συχνότητα ανανέωσης της οθόνης είναι 5Hz, ενώ όταν αγγίζετε το δάχτυλο, η συχνότητα ανανέωσης θα αυξηθεί στα 120Hz, γεγονός που θα προσφέρει ομαλή εμπειρία ολίσθησης. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας 46% και να αντέξει 43 λεπτά αντοχής.

Το Oppo περιγράφει τη σχεδίαση πίσω κελύφους του εύρους X3 με"πιθανή επιφάνεια", επειδή το πίσω κέλυφος αυτού του κινητού τηλεφώνου δεν έχει τμηματοποίηση σημείων διακοπής, αλλά ένα ολόκληρο ποτήρι. Μέσω περισσότερων από 2000 σημείων ελέγχου και τεχνολογίας καυτής σφυρηλάτησης επιπέδου τέχνης, η περιοχή της κάμερας και η άτρακτο συνδέονται σε καμπύλη μορφή. Για να είμαι ειλικρινής, ορισμένοι χρήστες πιστεύουν ότι αυτός ο σχεδιασμός δεν είναι όμορφος, αλλά στη μικρή έκδοση, αυτό αντικατοπτρίζει απλώς την σούπερ τεχνολογία και την εξαιρετική τεχνολογία του αντιπάλου, και δεν υπάρχει σημείο διακοπής, καμία παραμόρφωση, ολόκληρο το μηχάνημα έχει καλύτερη πρόσφυση και αποφεύγει το πρόβλημα της συσσώρευσης τέφρας. Ίσως, το πίσω κέλυφος της επιφάνειας να αφήσει τους κατασκευαστές του κελύφους του κινητού τηλεφώνου να φαίνονται μπερδεμένοι, σε τελική ανάλυση, το καμπύλο γυαλί δεν είναι καλό να σχεδιάσει το κέλυφος του κινητού τηλεφώνου.

Ισχυρή φωτογραφία


Η σειρά εύρεσης X3 είναι ένας ευρυγώνιος φακός, φακός εξαιρετικά ευρείας γωνίας και μεγάλος φακός εστίασης, οι οποίοι υποστηρίζουν έγχρωμη εικόνα 10bit Οι προδιαγραφές των αισθητήρων ευρείας γωνίας και ευρείας γωνίας είναι οι ίδιες. Και οι δύο υιοθετούν τη ναυαρχίδα imx766 που αναπτύχθηκε από κοινού από την oppo και τη Sony, με φωτοευαίσθητη περιοχή 1-1,56 ιντσών. Η εξαιρετικά ευρεία κάμερα γωνίας με τον αντίθετο/ανεπτυγμένο φακό ελεύθερης φόρμας μπορεί να επιτύχει εξαιρετικά μεγάλο αρχικό οπτικό πεδίο 110,3 ° και να επιλύσει το πρόβλημα παραμόρφωσης στο μέγιστο βαθμό.--Εκτός από τις δύο κύριες κάμερες, το oppo έχει επίσης σχεδιάσει Μικρός φακός 60x για αυτήν τη σειρά κινητών τηλεφώνων, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να συλλάβουν τον μικροσκοπικό κόσμο που δεν είναι ορατός με γυμνό μάτι, ο οποίος είναι πολύ ισχυρός.

Οι όροι του βίντεο, το X3 φέρνει μια νέα λειτουργία ταινίας, υποστηρίζει HDR λήψη βίντεο με ανάλυση 4K

bt2020 gamut

10 bit βάθος χρώματος και υποστηρίζει λήψη αρχείων καταγραφής, η οποία βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του βίντεο και υποστηρίζει μεγαλύτερο χώρο δημιουργίας μετά. Αλλά επίσης ενσωματωμένο σε έναν αριθμό φίλτρων σκηνοθέτη Jiang Wen, έτσι ώστε ο συνηθισμένος Xiaobai να μπορεί να γίνει κύριος φωτογράφος++~Αξίζει να σημειωθεί ότι το oppo είναι το πρώτο smartphone στη βιομηχανία εξοπλισμένο με έναν έγχρωμο κινητήρα 10bit πλήρους συνδέσμου και για την πρώτη φορά, τρέχει 10 bit μέσω όλων των συνδέσμων λήψης, κωδικοποίησης, αποθήκευσης, αποκωδικοποίησης και οθόνης, πραγματοποιώντας μια πλήρη εμπειρία 1 δισεκατομμυρίου χρωμάτων.




Τιμή διαμόρφωσης




Τα προϊόντα που κυκλοφόρησαν αυτή τη φορά χωρίζονται σε δύο μοντέλα. Μεταξύ αυτών, το εύρημα X3 pro του μεγάλου κυπέλλου είναι εξοπλισμένο με φορητή πλατφόρμα Xiaolong 888. Η έκδοση 8

256 GB κοστίζει 5499 γιουάν, η έκδοση 12

256 GB κοστίζει 5999 γιουάν και η έκδοση 16+512 GB κοστίζει 6999 γιουάν. Το μικρό κύπελλο εύρεσης X3 είναι εξοπλισμένο με φορητή πλατφόρμα Xiaolong 870, με 8+128 GB για 4499 γιουάν και 8+256 GB για 4999 γιουάν. Μπορεί να πωληθεί εκ των προτέρων από τώρα και στο εξής και θα ανοίξει επίσημα στις 19 Μαρτίου.&#++

  

Προηγούμενος: Είναι η Apple Drive8217s,32...

Επόμενο: Oppo Βρείτε x3 εκτοξε...