Shenzhen yayiming Technology Co., Ltd

Νέα

Όταν η υπόθεση κινητής τηλεφωνίας συναντά το 200-year-old έργο τέχνης, δημιουργεί μια διαφορετική σπίθα μόδας
Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-07-31 10:19:41  Hits: 12

Αυτό που παίρνεις μαζί σου κάθε μέρα δεν πρέπει να είναι άσχημο.Κάθε χειρονομία, κάθε χειρονομία, κάθε γεύση.Για παράδειγμα, η θήκη του τηλεφώνου σου.


z.jpg


Σήμερα, για να μου προτείνετε μια ειδική γεύση της υπόθεσης κινητής τηλεφωνίας.Αυτές οι τηλεφωνικές υποθέσεις, με τα περίπλοκα και λεπτεπίλεπτα σχέδιά τους, απέχουν πολύ από την τρέχουσα λατρεία της σεξουαλικότητας.Όλα αυτά βασίζονται στα αριστουργήματα του " Δυτικές Τέχνες και βιοτεχνίες του 19ου αιώνα " Ο τυπογράφος William Morris, καλλιτέχνης τεχνών και χειροτεχνιών Charles Vause, αρχιτέκτονας Owen Jonnes, τα έργα τους είχαν μεγάλη επιρροή στις σύγχρονες διακοσμητικές τέχνες.

14_副本.jpg


Όλα αυτά τα αριστουργήματα στεγάζονται στο Μουσείο Βικτώρια και Άλμπερτ, ή V & Α. Το V & Ένα μουσείο είναι ο κόσμος και η μεγαλύτερη συλλογή με περισσότερα από τέσσερα.6 εκατομμύρια κομμάτια.Είναι επίσης ένα από τα πιο μοντέρνα μουσεία στον κόσμο για τους μοδάτους της τέχνης.

c.jpg


Η παγκόσμια ξενάγηση της Vivian Westwood παίρνει την θέση εδώ, όπως και η αναδρομή του έργου του Alexander McQueen, νονού της βρετανικής μόδας, Wher και35.101. αμέτρητοι σχεδιαστές και καλλιτέχνες έρχονται να επισκεφθούν για έμπνευση.Για να κάνουν περισσότερους ανθρώπους να νιώσουν τη γοητεία της τέχνης και του σχεδιασμού, το V & Ένα Μουσείο Τέχνης έχει σχεδιάσει πολλά καλά και γήινα παράγωγα.Όσοι έρχονται για επίσκεψη, μπορούν να αγοράσουν ένα σωρό.

v.jpg


Στο 2017, το V & Ένα Μουσείο Τέχνης άνοιξε στην Κίνα, με αρκετές κλασσικές περιπτώσεις κινητών τηλεφώνων που εκτοξεύτηκαν αποκλειστικά σε ένα σαλόνι.Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν καλλιτεχνικές ιδιότητες στα χέρια τους.Οι καλοκαιρινές σπεσιαλιτέ, αν και το κίνημα Τεχνών και Τεχνών και Βιοτεχνίας και το στυλ του είναι ρετρό, περίπλοκο και εξαίσιο, το V & Ένα κατάστημα στην Κίνα έχει σελήνιο και.bir35.116.έχει τέσσερα έργα τέχνης ειδικά για το καλοκαίρι και το καλοκαίρι.3539.

b.jpg  

Ένας Γουίλιαμ Μόρις από λουλούδια. n.jpg




Η καλοκαιρινή υπόθεση είναι από τον William Morris και τοbrugh35.39.Τα λουλούδια ανθίζουν.Το σύνθημα του William Morris, που κυριαρχούσε στις βρετανικές καταναλωτικές αξίες καθ'όλη τη διάρκεια του 20ου αιώνα, ήταν: " Μην κρατάς τίποτα άσχημο ή άχρηστο στο σπίτι σου. " Όχι.

m.jpg




Οι παραγωγές του Maurice και του35.39. & Μουσείο και βρετανικά καταστήματα. zz.jpg Αυτός ο ωραίος χρωματικός τόνος ταιριάζει πολύ στο άτομο με τον άνεμο.Dream Vause και35,39,A Midκαλοκαιρινή νύχτα και35,39,s Dream, frame sizer: 444 64cm a living room for sale this is the A Midsumer Night and 39,s Dream, which ακούγεται κατάλληλο.Είναι καλοκαίρι για να κάνεις μια τηλεφωνική υπόθεση. xx.jpg








  Η υπόθεση πάρθηκε από τον Charles Vause και τοdrigh35.39. vv.jpg




Ο Vause επηρεάστηκε βαθιά από τον Maurice, και ο William Morris ήταν και ο δάσκαλός του και ο φίλος του.Πιο εκλεπτυσμένο από το Maurice και το35.39. " απλότητα και ακαμψία " Vause είπε ότι " Ακόμα και οι μικρότερες λεπτομέρειες είναι άξιες προσοχής. " και ανέπτυξε την καινοτόμο ιδέα του " Ελάχιστη και αυθεντική ευτυχία " Όχι.Θέλω να βάλεις ένα σημειωματάριο στο γραφείο σου, να βάλεις το πηγούνι σου στο σημειωματάριό σου, εντάξει, εδώ και εδώ, και το δώρο σου πριν τις διακοπές, το σημειωματάριο!Και κεφάλι γουρουνιού και 3539!'κουσα ότι μετακομίζεις.Η διεύθυνση είναι ο Ερωτικός Δρόμος της Πόλης 520, ο ιδιοκτήτης είναι ο αγαπημένος σου Ta, το ενοίκιο είναι η αγάπη σου, το συμβόλαιο είναι μια ζωή.Συγχαρητήρια!



Προηγούμενος: Η υπόθεση χρησιμο...

Επόμενο: Μια θήκη κινητού τ...